Restricţii de circulaţie pe DN 66, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 24 iunie - 1 noiembrie se vor introduce o serie de restricţii de circulaţie pe DN 66, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, ca urmare a începerii lucrărilor de modernizare a drumului.

În zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 09.00 – 18.00, se va închide circulaţia rutieră pe DN 66, pe sectorul cuprins între localităţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare.  În acest interval, şoferii care vor să ajungă în Ardeal sau, pe ruta inversă, în Oltenia, rebuie să aleagă rute ocolitoare: pentru relaţia Târgu Jiu – Petroşani şi retur: DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN 66 Simeria- Haţeg – Petroşani. În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Şoferii trebuie să se informeze înainte de a pleca la drum 

Şoferii au mai multe posibilităţi de a se informa: „Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale)“, se precizează într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite