Prostituată plătită de un client cu bani falşi. Tânăra a depus o sesizare la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată care îşi oferă serviciile în oraşul lui Brâncuşi a reclamat la poliţie că a fost înşelată de unul dintre clienţi.

Femeia a venit la poliţie şi a depus o sesizare împotriva unuia dintre clienţi. Aceasta susţine că a fost plătită cu cu bani falşi. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, prostituata s-a arătat nemulţumită, în momentul depunerii sesizării, de faptul că bărbatul care a înşelat-o a petrecut o perioadă mai mare de timp împreună cu ea, astfel că a fost nevoită să îşi anuleze alte întâlniri.

Tânăra are postat un anunţ pe un site pubicitar prin care îşi oferă serviciile sexuale şi îşi găseşte clienţii. Aceasta, alături de alte colege, are închiriat un apartament în zona Pieţei Centrale din Târgu Jiu, unde se desfăşoară întâlnirile cu bărbaţii. 

Imobilul este supravegheat video 

Anchetatorii speră să dea de urma bărbatului care a plătit-o pe prostituată cu bani falşi, mai ales că imobilul beneficiază de un sistem de supraveghere video.

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că toate persoanele care se ocupă cu falsificarea de bani şi plasarea acestora pe piaţă sunt în atenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatarea a Criminalităţii Organizate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite