Profesoară de limba engleză din Tismana înjurată de un elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara agresată, Crenguţa Ciobanu
Profesoara agresată, Crenguţa Ciobanu

Doi liceeni de la Colegiul Tehnic Tismana au fost exmatriculaţi. Unul dintre ei a înjurat-o pe profesoara de limba engleză, iar celălalt a pulverizat spray lacrimogen în clasă.

Incidentul a avut loc vineri, la Liceul Industrial Tismana, în timpul orei de engleză. Elevul de clasa a XII-a asculta muzică în căşti, iar profesoara nu i-a permis acest lucru. Tânărul nu a a acceptat interdicţia şi aşa a îneput să-i adreseze injurii profesoarei. „L-am observat cu era cu căştile în urechi şi i-am spus să scrie şi a început să mă înjure. Nu pot să reproduc ce mi-a spus. Am aplanat cât de cât situaţia şi am vrut să îmi continui ora“, spune Crenguţa Ciobanu, profesorul agresat. Un alt licean a pulverizat cu spray iritant în clasă. „Cu cinci minute de a se suna de pauză, am observat-o pe colega de bancă a celui care mă înjurase că fuge din bancă şi se acoperă cu mâna la faţă, iar ceilalţi copii s-au îndreptat către ieşire. Nu mi-am dat seama iniţial ce s-a întâmplat şi elevii mi-au spus că a dat cu spray iritant. Au început şi mie să-mi lăcrimeze ochii. M-am dus la doamna directoare şi i-am raportat cele întâmplate. De 20 de ani de când activez în învăţământ nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva“, povestit Crenguţa Ciobanu, profesorul agresat.
Unul dintre colegii de clasă a spus că toţi elevii au început să lăcrimeze: „Eu eram la tablă şi scriam. Nu am văzut cine a dat cu spray. Doar i-am văzut pe colegi că îşi puneau mâna la nas. Mă usturau ochii“.

Elevii au fost amendaţi de poliţie

Profesorii au cerut ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii i-a amendat pe cei doi doi elevi scandalagii cu câte o mie de lei pentru tulburarea liniştii publice. Cazul a fost imediat analizat de Consiliul Profesoral, mai ales că elevul avea deja media 6 la purtare pe semestrul trecut, din cauza altor probleme pe care le-a creat. Profesorii au decis să-l exmatriculeze atât pe el, cât şi pe colegul care a înjurat dascălul.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite