Profesoară de la Colegiul Tehnic Mătăsari, accidentată pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în această dimineaţă în localitatea Mătăsari. Veronica Iordache, în vârstă de 54 de ani, a fost lovită, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, de o maşină condusă de un şofer neatent.

Veronica Iordache, imnginer de profesie, şi cadru didactic de aproximativ 20 de ani la Colegiul Tehnic din Mătăsari, se îndrepta grăbită către şcoală. Un şofer neatent nu a mai frânat şi maşina condusă de acesta a lovit-o puternic pe profesoară, fiind azvârlită câţiva metri. „Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani din Dragoteşti a accidentat o femei de 54 de ani, din Târgu-Jiu, care traversa strada prin loc marcat corespunzător. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul. De asemenea, se fac cercetări pentru a stabili ce viteză avea autoturismul”, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

A fost transportată de urgenţă la spitalul din Craiova 

Veronica Iordache a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Jiu cu multiple fracturi costale, iar coastele rupte i-au intrat în plămâni.

image

„A fost adusă o pacientă, victimă a unui accident de circulaţie, a venit politraumatizată. A fost dusă la ecograf, tomograf. În urma investigaţiilor s-a constatat multiple fracturi de coaste, de bazin, leziuni hemoragice cerebrale şi la plămâni. Va fi transferată într-o clinică de chirurgie toracică specializată, a fost chemat elicopterul SMURD”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

„O profesionistă desăvârşită“

Directorul Colegiului Tehnic din Mătăsari, Ion Săceanu, a spus că profesoara Iordache este o adevărată rpofesionistă: „Doamna Iordache predă la acest liceu din anii 90. O profesionistă desăvârşită, este de profesie inginer, aici predă discipline tehnice. Mare păcat de ce s-a întâmplat”

Ion Işfan, inspectorul şcolar general, a spus că familia profesoarei va fi ajutată financiar: „Se vor găsi soluţii, de azi dimineaţă, alături de directorul de acolo, de domnul Săceanu Ion, am tot dat telefoane, ne-am interesat să fie bine. A fost transferată la Craiova, va merge şi directorul joi la spital acolo, pentru a vedea care este starea dânsei. Dacă va fi cazul, o vom duce la alt spital, poate la Bucureşti”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite