Probleme în atac pentru Pandurii înaintea meciului cu FC Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Mihai Roman nu va juca în meciul cu FC Botoşani din cauza cumului de cartonaşe galbene, iar Matulevicius resimte o stare de oboseală în urma celor doi meciuri în care a jucat în naţionala Lituaniei.

Antrenorul Petre Grigoraş ia în calcul varianta ca Pandurii să joace chiar fără un vârf de atac în meciul cu FC Botoşani, care se va disputa duminică, de la ora 15,30, pe Stadionul Municipal Târgu Jiu. „O să încercăm să fim la fel de agresivi ca şi până acum şi să răspundem presingului. Să sperăm că vor fi apţi toţi jucătorii. În atac avem o problemă mare. Mihai Roman, proaspătul selecţionat la echipa naţională, nu va putea juca, iar Matulevicius a jucat în două meciuri pentru naţionala Lituaniei şi are o stare de oboseală avansată. Avem nevoie de forţă şi inspiraţie pentru a câştiga“, a spus Petre Grigoraş. 

Adversar dificil 

Tehnicianul spune că meciul va fi foarte dificil, pentru că adversarul este puternic: „Avem mare nevoie de victorie. O să întâlnim un adversar foarte bun şi agresiv. Este o echipă competitivă şi o nucă tare pentru orice adversar. Să sperăm că vom reuşi să ne impunem pentru că ne-am propus ca la acest final de campionat să mai spălăm puţin din imaginea proastă pe care am lăsat-o la început şi trebuie să încercăm pe toate fronturile să obţinem victorii. Victoria este oblgatorie,. Victoria de la Braşov, dacă nu este cumulată cu un meci câştigat pe teren propruiu, nu mai are nicio valoare. Sunt impresionat de forţa lor de joc“. 

Grigoraş spune suporterii adevăraţi vor veni la stadion pentru a-şi susţine echipa: „Oamenii care iubesc această echipă vor veni la stadion. Nu mă aştept la o afluenţă mare a spectatorilor având în vedere rezultatele din ultima perioadă“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite