Prinşi în flagrant în timp ce încercau să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi nepotul său, ambii din Târgu Cărbuneşti, au fost prinşi în flagrant de oamenii legii în timp încercau să mituiască un poliţist.

Un tânăr în vârstă de 29 de an a fost prins de poliţişti în două rânduri în timp ce se afla la volan sub influenţa alcoolului. S-a întâmplat în noaptea zilei de vineri, 10 ianuarie, dar şi a doua zi dimineaţă. Şoferuo a fost chemat la Poliţia Novaci, pentru a fi audiat, dar acesta a venit cu unchiul său. Cei doi au încercat să-l mituiască pe un poliţist. 

„Ieri, 13 ianuarie 2020, fiind chemat pentru audieri la sediul poliţiei, a venit însoţit de unchiul său, persoană fără calitate specială, care a stăruit pe lângă lucrătorii de poliţie să propună soluţii favorabile în dosare, în schimbul unor foloase materiale. În acest context, un agent de poliţie a formulat denunţ la D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Gorj, sens în care a fost constituită echipa operativă de prindere în flagrant, cei doi surprinşi în flagrant în timp ce ofereau cu titlu de mită agentului de poliţie suma de 200 euro. Ulterior au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar în urma audierilor, unchiul celui aflat la volan a fost reţinut pentru 24 ore.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Gorj au desfăşurat acte de urmărire penală, în baza ordonanţei de delegare emise de procurorul de caz“, se arată într-un comunicat al DGA..

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite