Primarul unei comune din Gorj a organizat un chef cu 200 de participanţi, pentru a sărbători victoria în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Drăgoescu a primit o amendă de 1.500 de lei
Constantin Drăgoescu a primit o amendă de 1.500 de lei

Primarul liberal al comunei Fărcăşeşti a fost amendat de către poliţişti cu 1.500 de lei pentru că a organizat o petrecere la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Primarul Constantin Drăgoescu a sărbătorit victoria în alegeri, dar şi ziua sa de naştere. Petrecerea a fost oprită de poliţişti, care i-au aplicat primarului o amendă în valoarea de 1.500 de lei. „La data de 2 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au luat măsura sancţionării contravenţionale faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Fărcăşeşti, potrivit Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj pentru pandurul.ro.

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit“

Constantin Drăgoescu a declarat că nu s-a întâmplat ceva deosebit deoarece şi-a asumat amenda, iar pe invitaţi îi cunoaşte foarte bine, astfel că nu crede că ar exista vreun pericol de infectare cu noul coronavirus: „Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Mi-am sărbătorit ziua de naştere şi au fost mai multe persoane. Am invitat câteva familii. Nu mi-a teamă de coronavirus, pentru că-i cunosc foarte bine pe invitaţi. Am plătit amenda. Mi-am asumat-o şi nu a fost niciun fel de problemă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite