Primarul suspendat Florin Pavel, pus în libertate: se poate întoarce la conducerea Primăriei Peştişani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel a fost pus în libertate
Florin Pavel a fost pus în libertate

Completul de judecată format din cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a decis astăzi să menţine sentinţa primei instanţe şi să îl lase în libertate pe primarul suspendat al comunei Peştişani, Florin Pavel.

Primarul suspendat al comunei Peştişani, Florin Pavel, a fost pus în libertate. Sentinţa estre definitivă şi irevocabilă şi va pusă în executare. Acesta se află în stare de arest preventiv din luna iunie a anului trecut. Florin Pavel a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu în formă gravă şi luare de mită.

Şeful de partid construieşte stadionul din Peştişani

Pe lângă Florin Pavel, în acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj şi senator, Gabriel Titus Popescu, fratele lui Dian Popescu, omul de afaceri Dan Radu Floarea, patron al Tech Safety, Dumitru Pârvulescu, secretar general adjunct în Ministerul Economiei şi Nicolae Isar, diriginte de şantier.
Pavel a fost găsit vinovat de procurori că a acceptat la plată lucrări neefectuate la campusul şcolar realizat de firma omului de afaceri Dan Floarea. De asemenea, acesta este acuzat că  a primit bani de la Dian Popescu, şeful său de partid, pentru a-i acordat firmei lui construcţia stadionului din Peştişani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite