Primarul suspendat Florin Pave, pus în libertate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel trebuie să aştepte sentinţa instanţei finale
Florin Pavel trebuie să aştepte sentinţa instanţei finale

Primarul suspendat al comunei Peştişani, Florin Pavel, a fost pus în libertate, aseară, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar sentinţa este cu recurs.

Completul de trei judecători a decis înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu aceea de a nu părăsi ţara. Primarul Pavel rămâne în arest, pentru că procurorii au posibilitatea să declare recurs. Florin Pavel a mai fost pus în libertate, dar ultimul complet de judecată a decis ca acesta să rămână în arest preventiv. Dosarul a fost strămutat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce Dian Popescu a dobândit calitatea de senator USL.

Trimis în judecată pentru luatre de mită

Florin Pavel a fost arestat la jumătatea lunii iunie a acestui an pentru luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj şi proaspăt ales în funcţia de senator, Gabriel Titus Popescu, fratele lui Dian Popescu, omul de afaceri Dan Radu Floarea, patron al Tech Safety, Dumitru Pârvulescu, secretar general adjunct în Ministerul Economiei şi Nicolae Isar, diriginte de şantier.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite