Primarul Florin Cârciumaru a fost externat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina condusă de edilul șef a ajuns într-un canal
Mașina condusă de edilul șef a ajuns într-un canal

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a fost externat, ieri, din spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Edilul șef, care este și președintele PSD Gorj, a suferit răni minore, după ce a fost implicat, miercuri noaptea, într-un accident rutier petrecut pe şoseaua de centură a oraşului. Maşina condusă de primar a intrat pe contrasens şi a ajuns, în afara carosabilului, într-un şanţ adânc de un metru. Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, primarului i s-ar fi făcut rău la volan-a făcut o criză diabetică şi, din aceast motiv, a pierdut controlul volanului.

Medicul Cosmin Roşoiu, de la UPU Târgu Jiu, a precizat că edilul Florin Cârciumaru a suferit o criză de diabet, având glicemia de 310: „Când a fost adus la UPU nu era conștient, era confuz, acum este bine, stabil hemodinamic. A fost adus cu o glicemie foarte mare, ajunsese la 310, în condiţiile în care limita maximă este de 120. A fost supus unor manevre de stabilizare, după care a fost transferat la alte secţii din cadrul spitalului, pentru investigaţii medicale suplimentare”, a declarat medicul specialist de urgență Cosmin Roșoiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite