Primarul din Gorj care a lovit cu mașina o mamă și a fugit de la locul accidentului a ieșit pozitiv la drug test VIDEO

0
Publicat:

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari din județul Gorj, care a lovit cu mașina o tânără de 24 de ani, care se afla cu copilul în brațe, a fost depistat pozitiv la drug test, scrie publicația locală Gorj Online.

Inițial, Robert Păiuși a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă în urma testului efectuat cu aparatul drug test, rezultatul a fost pozitiv la clasa de droguri benzodiazepine.

Poliția Gorj a deschis un dosar penal pe numele primarului pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Robert Păiuși Arhivă personală
Robert Păiuși Arhivă personală

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Primarul Robert Păiuși a intrat cu mașina în grupul de persoane care participa la acțiunea electorală și a lovit o tânără. Acesta nu a oprit și a plecat de la locul accidentului.

Robert Păiuși și-a parcat autoturismul în curtea Primăriei comunei Stejari și s-a baricadat în biroul său, de unde a făcut un live pe Facebook, în care a susținut că totul este o înscenare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite