Primarii gorjeni, nemulţumiţi de salarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Geogia este nemulţumit de salariul de 1700 de lei
Victor Geogia este nemulţumit de salariul de 1700 de lei

Primarii gorjeni s-au plâns astăzi autorităţilor judeţene de salariile mici pe care primesc. Primarul comunei Bengeşti, Victor Geogia, s-a plâns autorităţilor judeneţe de leafa pe care o primeşte.

Victor Geogia a luat cuvântul în cadrul şedinţei de astăzi cu primarii şi s-a arătat nemulţumit de leafa pe care o încasează. Şi alţi primari îl susţin şi sunt de părere că salariul de primar este prea mic, în comparaţie cu responsabilităţile. Primarul Victor Geogia speră ca, de la 1 ianuarie 2014, guvernanţii să-i majoreze salariul de 17 milioane de lei. Le-a transmis nemulţumirea sa autorităţilor judeţene: „S-a promis că se va face şi la noi o salarizare, pentru munca pe care o depunem, eforturile şi răspunderea pe care o avem. Sper că domnul prefect îi va aminti domnului premier că a promis că se va schimba şi la noi grila de salarizare. Să stai cu 17 milioane de lei şi să alergi ca nebunul, să faci nu ştiu ce drumuri şi să iei 130.000 de lei diurnă, scuzaţi-mă, dar nu mi se pare normal“.

Primarul Leuştean vreai o leafă mai mare

Şi primarul localităţii Novaci, Dumitru Leuştean, este de părere salariul pe care-l încasează este prea mic, deşi are o leafă mai mare decât Geogia, pentru că se află în fruntea unui oraş: „Se impune o mărire de salariu. Este o situaţie care trebuie reparată şi sper să intrăm în normalitate. La munca prestată, nu este un salariu corespunzător. Am puţin peste 2000 de lei“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite