Primăria Târgu Jiu, condusă de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Târgu Jiu va fi condusă, pentru o zi, de câte un elev. Propunerea a fost făcută de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, la la Consiliul Local al Elevilor.

„Vă propun să deveniţi primar pentru o zi al municipiului Târgu Jiu“, le-a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, elevilor cu care s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii. Propunerile făcute de membrii din Consiliul Local al Elevilor conducerii Primăriei Târgu Jiiu vor deveni proiecte de dezvoltare ale oraşului. Aqua park, terenuri de mini baschet, restaurarea clădirilor vechi sau un pasaj care să unească zona 1 Mai cu drumul de centură, organizarea unui banchet pentru toţi absolvenţii de liceu, amenjarea de amfiteatre în cadrul şcolilor, înfiinţarea unei şcoli a părinţilor, precum şi organizarea unui concurs între şcoli pe teme brâncuşiene sunt doar câteva din propunerile făcute astăzi de elevi primarului Florin Cârciumaru.

Propunerile elevilor vor deveni proiecte 

Edilul şef le-a promis elevilor că cea mai mare parte din propunerile lor fi concretizate. Printre cele mai interesante s-a numărat Întâlnirea dintre primar şi elevi s-a desfăşurat cu ocazia Zilei Copilului: „Ideile lor au devenit, practic, puncte pe ordinea de zi a activităţii noastre. Şi multe dintre propunerile făcute acum de elevi se vor regăsi printre proiectele Primăriei municipiului Târgu Jiu“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite