Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj: „Fabrica de cablaje este pe ultima sută de metri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compania japoneză va angaja în total 1.500 de persoane
Compania japoneză va angaja în total 1.500 de persoane

Fabrica de cablaje auto va fi pusă în funcţiune în municipiul Târgu Jiu, dar nu se cunoaşte de când va începe să funcţioneze, pentru că autorităţile locale nu mai pot să furnizeze informaţii despre această investiţie importantă.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că fabrica este pe ultima sută de metri şi că în perioada următoare reprezentanţii companiei japoneze Sumitomo va veni la Târgu Jiu: 

Au fost recrutate persoane care lucrează, deja, şi se specializează la Caransebeş. O să vină board-ul de conducere al «Sumitomo», care o să prezinte toţi paşii în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. Fabrica de cablaje este pe ultima sută de metri“. 

6.000 de cereri de angajare

Aproximativ 6.000 de cereri de angajare la fabrica de cablaje autor au fost depuse de către gorjeni în doar câteva zile. Mai multe persoane au fost selectate şi angajate la fabrica similară din Caransebeş pentru a se specializa, după care, la rândul lor, să pregătească alte persoane. Numărul total de angajaţi de la fabrica din Târgu Jiu va fi de 1.500.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite