Pompier-vedetă, condamnat pentru trafic de persoane. Gabriel Vasiliu a fost căpitanul echipei Jiul Rovinari și a participat la Puterea Dragostei

0
Publicat:

Un pompier din județul Gorj, Gabriel Alexandru Vasiliu, a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane.

Gabriel Alexandru Vasiliu a fost condamnat la închisoare cu executare Foto: Gorjeanul
Gabriel Alexandru Vasiliu a fost condamnat la închisoare cu executare Foto: Gorjeanul

Gabriel Alexandru Vasiliu a fost trimis în judecată în urmă cu doar câteva luni pentru comiterea infracțiunilor trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Pentru că și-a recunoscut învinuirile, el a cerut să fie judecat conform procedurii simplificate, pentru ca să beneficieze de o diminuare a pedepsei.

Cu toate acestea, Gabriel Alexandru Vasiliu nu a scăpat de închisoarea cu executare și reducerea unor drepturi.

Instanța a contopit pedepsele. „Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an:3)= 4 luni, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani”, se arată în sentința Tribunalului Gorj, care nu este definitivă și poate fi contestată.

Fotbalist și participant la „Puterea Dragostei“ 

Gabriel Alexandru Vasiliu a fost fotbalist la echipa de fotbal Club Sportiv Jiul Rovinari, unde a fost chiar căpitanul formației. Potrivit unor surse, nașul acestuia este Daniel Crăc, administratul public al Primăriei orașului Rovinari și rudă cu primarul orașului.

Acesta a participant, în urmă cu trei ani la cunoscutul show de televiziune „Puterea Dragostei“, de la Kanal D. Părinții tânărului spuneau atunci că acesta este pasionat de mașini, de hainele frumoase și sport. La vremea respectivă, mama tânărului a realizat un grup de susținere pentru Gabriel, care are nevoie de voturile telespectatorilor pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite