Scandal cu polițiști în Gorj. O șefă de post a ajuns la Urgență după ce a fost agresată de doi colegi. Miza: un telefon cu probe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O polițistă, șefă a unui post de poliție comunal din județul Gorj, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, acuzând leziuni la mâini.

Politia Gorj

„Personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat o femeie de 33 de ani, care a declarat că în ziua precedentă a fost victima unei agresiuni fizice, acuzând dureri la nivelul membrelor superioare.

Având în vedere calitatea persoanei, rezultatul verificărilor va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea analizării și dispune conform competențelor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Cei doi polițiști au încercat să-i ia telefonul cu forța

Conform publicației Gorjonline, polițista ar fi fost agresat de doi colegi în timpul unei anchete, deși aceasta avea calitatea de martor. Este vorba de doi polițiști de la Serviciul de Control Intern, care desfășurau o cercetare cu privire la un alt polițist vizat de comiterea infracțiunii de distrugere. La o petrecere, în timpul liber, polițistul ar fi distrus o ușă de la o pensiune, însă nimeni nu a depus vreo sesizare, dar oamenii legii s-au autosesizat.

Polițista a fost prezentă la petrecerea cu pricina, iar cei doi polițiști care se ocupau de anchetă au chemat-o la o audiere pe agentul principal Florina Alina Sanda, șefa Postului de Poliție Negomir, căreia i-a cerut telefonul mobil, pentru a vedea dacă nu cumva deține probe cu privire la comiterea faptei.

Numai că polițista s-ar opus, motivând că are fotografii personale în telefon. Ca să-i ia telefonul, cei doi polițiști au agresat-o pe polițistă, încercând să o imobilizeze. Ecranul telefonului s-a spart, iar aceasta fost s-a tăiat la mână și a ajuns la spital.

Șeful Poliției Orașului Turceni, sancționat de polițistul cercetat

Conflictul ar avea la baza, potrivit publicației citate, o sancțiune aplicată de polițistul cercetat pentru distrugere unui superior. Agent principal Vasile Brănescu, ajutor șef Post Poliție Fărcășești, l-a oprit în trafic pe subcomisarul de poliție Claudiu Ionuț Pardos, șeful Poliției Orașului Turceni, iar pentru nereguli constatate i-a reținut certificatul de înmatriculare și i-a retras plăcuțele cu numărul de înmatriculare al autoturismului. Șeful Poliției Orașului Turceni a contestat sancțiunea, dar acțiunea a fost respinsă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite