Poliţist din Gorj, cercetat pentru că şi-a snopit soţia în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a cerut ajutorul poliţiştilor Foto: Arhivă Adevărul
Femeia a cerut ajutorul poliţiştilor Foto: Arhivă Adevărul

Un poliţist de la Transporturi Feroviare din Târgu Jiu este acuzat că şi-a bătut soţia. Vecinii au sunat la 112 şi au anunţat Poliţia de scandalul din locuinţa acestuia.

Scandalul a avut loc în seara de sâmbătă, 18 iunie, într-un cartier din municipiul Târgu Jiu. 

Locatarii blocului au fost alertaţi de ţipetele disperate ale femeii, soţia unui poliţist de la Transporturi Feroviare Gorj. 

„La data de 18 iunie Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din Municipiul Târgu - Jiu, despre faptul că vecinii săi au avut un conflict.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu - Biroul Ordine Publică, care au stabilit că în data de 18 iunie, în jurul orei 22.30, în urma unui conflict spontan, în timp ce se afla la domiciliu, o femeie, de 34 de ani, ar fi fost lovită de soţul său, de 43 de ani, care nu a fost găsit la faţa locului. 

Persoana vătămată nu a solicitat prezenţa unui echipaj al Ambulanţei şi nici nu s-a deplasat la spital, pentru efectuarea unor investigaţii medicale de specialitate.

Apelanta a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, unde a formulat plângere scrisă, însă nu a solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva soţului său.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Şase profesori de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“, puşi pe liber de noul rector

Şofer septuagenar decedat pe loc într-un accident rutier. A intrat cu maşina într-un cap de pod

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite