Plouă într-o sală de sport construită în urmă cu doar patru ani cu peste un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de sport de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ a fost construită în urmă cu patru ani Foto: Arhivă Adevărul
Sala de sport de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ a fost construită în urmă cu patru ani Foto: Arhivă Adevărul

Sala de sport a Colegiului Economic „Virgil Madgearu“ din Târgu Jiu are nevoie de reparaţii urgente din cauză că plouă prin acoperiş.

Sala de sport a fost inaugurată în urmă cu patru ani şi a fost construită de către Compania Naţională de Investiţii cu suma de 5,2 milioane de lei. Sala dispune de 180 de locuri.

O serie de finisaje interioare s-au degradat din cauza infiltraţilor prin acoperiş, iar reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu Jiu au stabilit că trebuie să se intervină urgent.  

165.000 de lei pentru repararea acoperişului

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea sumei de 165.000 de lei pentru efectuarea de reparaţii la acoperiş. „Prin investiţia propusă se doreşte reglementarea situaţiei existente la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“, unde la sala de sport au apărut infiltraţii masive de apă prin acoperiş ce au dus la degradări.

Soluţia de rezolvare a situaţiei este aplicarea a două straturi de hidroizolaţie cu membrana bituminoasă, montarea de guri de scurgere şi refacerea sistemului pluvial (jgheaburi şi burlane)“, se arată în nota de fundamentare a hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu.

Vă recomandăm să citiţi şi

Un nou transport cu donaţii a plecat din Gorj către Ucraina

Hotelul din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu, pus la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite