Playboy de L.A. la Cinema Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară la Cinematograful Victoria“ din Târgu-Jiu rulează pelicula „Spread  Playboy de L.A“, în regia lui David Mackenzie.

Playboy de L.A este o comedie spumoasă, care redă fidel avantajele şi dezavantajele vieţii de gigolo. Obişnuit cu o viaţă lipsită de responsabilităţi, Nikki (Ashton Kutcher) este prototipul armăsarului sexy şi uşuratec, ale cărui ţinte sunt femeile bogate din New York.
Pentru el ecuaţia este simplă: le oferă distracţie şi sex în schimbul unei vieţi luxoase, iar intervalul “poveştii de dragoste” este, desigur, invers proporţional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.
După un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate şi disponibile, el pare în final să îşi găsească locul în viaţa Samanthei (Anne Heche)- o avocată de succes care, în pofida vârstei, arată superb şi decide să îi pună la dispoziţie mai mult decât a visat vreodată.
Filmul poate fi vizionat astăzi începând de la orele 19.00 cât şi mâine la orele 15.00, 17.00 şi 19.00. Preţul unui bilet întreg este 4 lei iar biletul la reducere  costă 3 lei.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite