Patru note de zece la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspiranţii la un un post la catedră au venit să-şi vadă notele
Aspiranţii la un un post la catedră au venit să-şi vadă notele

Astăzi au fost afişate rezultatele examenului de tituralizare. Candidaţii au venit cu sufletul la gură la centrele de examinare pentru a-şi vedea notele. Patru candidaţi au reuşit să obţină nota maximă. Cei nemulţumiţi pot să depună contestaţii.

În acest an, candidaţii care au participat la titulariare au avut posibilitatea să nu predea lucrarea, dacă au considerat că evoluţia lor nu se ridică la nivelul aşteptările şi că nu au şanse să prindă un loc la catedră. Astfel, dintre cei 719 candidaţi prezenţi la concurs, doar 618 au predat lucrările. Cei mai multe candidaţi au obţinut note cuprinse între 8 şi 9. „Din cele 618 lucrări evaluate, am avut 187 de lucrări cu note sub 5, şapte note între 5 şi 6, 132 de note între 6 şi 7, 282 de note între 7 şi 9,99 şi patru note de 10“, a spus Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Gorj. 

Contestaţiile pot fi depuse până mâine

Urmează perioada de contestaţii, iar pe 8 august se vor afişa rezultatele finale. De asemenea, mişcarea personalului din învăţământ, când vor fi repartizate posturile, va începe de pe data de 9 august. „Contestaţiile se depun până mâine la ora 15.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Contestaţiile vor fi rezolvate pe şapte august, iar pe 8 august vor fi afişate rezultatele finale. Din data de 9 august o să înceapă mişcarea de personal şi repartizarea pe posturile titularizabile, după care se vor ocupa posturile cu suplinitori sau detaşare în interesul învăţământului“, a precizat Işfan. Potrivit acestuia, rezultatele obţinute sunt mai bune decât anul trecut. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite