Pandurii, eşec pe teren propriu în faţa Concordiei Chiajna. Wellington, autorul unei ratări monumentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii continuă pasa neagră. Echipa gorjeană a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Concordia Chiajna, iar criza se adânceşte şi mai mult.

Cei aproximativ 2000 de spectatorii au plecat şi în această seară cu un gust amar de pe Stadionul Municipal, după ce Pandurii nu a reuşit să învingă Concordian Chiajna, vecina de clasament. Echipa gorjeană se află în continuare pe locul 14, care este retrogradabil. 

Pandurii a pus presiune pe echipa oaspete încă din primele minute. În min.17, Elton a deviat mingea cu capul, iar Momcilovic a reluat cu capul de la numai câţiva metri de la colţul lung al porţii. În min. 23, Wellington pătrunde în careul echipei gorjene, dare preferă să şuteze, în locul unei pase către doi coechipieri aflaţi în poziţii mai bune, iar mingea a trecut pe lângă poartă. Nicoară trece pe lângă gol. Acesta a şutează din colţul careului lung, iar mingea deviată trece rapid pe lângă vinclu.

În min.37, Wellington ratează incredibil de la mai puţin de doi metri cu poarta goală. Faza este catalogată de spectatori drept ratarea campionatului. În min. 44, Momcilovic centrează şi Nistor preia periculos cu capul, iar mingea trece de puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii. 

Măsurile întârzie să apară

În min.59, Roman reia de la numai câţiva metri de poartă, o centrare, dar mingea se loveste de portarul Matache. În min. 67, Concordia deschide scorul. Serediuc marchează printr-un şut plasat la colţul lung, iar Gliwa este bătut cu uşurinţă. În min. 68, Buleică scapă singur pe partea dreaptă, intră în careu şi şutează, dar mingea trece prin faţa porţii şi iese în afara terenului. În min. 75, Shamsin reuşeşte să marcheze pe sub Matache dintr-o centrare. În min. 83, Roman reuşeşte să înscrie, dar golul este anulat pentru offsaid. Pandurii primeşte o lovitură liberă din marginea careului, în urma unui henţ. Şhamsin execută, dar Matache reuşeşte să respingă cu piciorul printr-un reflex de ultim moment. 

Pandurii rămâne în această ediţie a campionatului doar cu o singură victorie pe teren propriu, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi. Conducerea clubului nu a anunţat până acum niciun fel de măsuri. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite