Pandurii - Dinamo 2 - 1. Eric aduce victoria după un gol marcat la niciun minut de la introducerea în teren. Spectatorii i-au scandat numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Roman a marcat pentru Pandurii
Mihai Roman a marcat pentru Pandurii

Meciul dintre Pandurii şi Dinamo se desfăşoară în cadrul semifinalei Cupei Ligii. Este primul meci oficial pe care cele două echipe îl joacă în acest an.

Pintilii îi pasează exclent lui Roman, în min. 7, iar Roamn îl execută pe portarul dinamovist. 

Pandurii s-a aflat la cârma jocului în prima repriză şi nu şi-a lăsat adversarul să se apropie de poarta proprie. Jucătorii echipei gorjene au combinat foarte bine şi au atacat în permanenţă poarta echipei dinamoviste. 

Repriza a doua începe tot cu Pandurii la timonă. Pintilii reuşeşte un şut spectaculos de la peste 20 de metri, din voleu, iar portarul dinamovist respinge cu greu. 

În min. 58, Pandurii are o mare ocazie tot prin Roman. Atacantul a scăpat singur, dar a Bărboianu l-a deposedat. Roman şi spectatorii au cerut lovitură de la 11 metri. 

În min. 63, Pandurii trece din nou pe lângă gol. Nicoară este lansat foarte bine de Nicoară, dar şutează şi mingea se scurge pe lângă stâlpul porţii. 

În min. 78, Dinamo reuşeşte să egaleze prin golul lui Steliano Filip. Mingea şutată de Marius Nicolae a lovit bara, dar Steliano Filip a fost pe fază şi a introdus balonul în poartă. 

Eric aduce golul care ar putea fi al victoriei pentru Pandurii, la doar 40 de secunde de la intrarea în teren. Fotbalistul brazilian a şutat, dar un fundaş dinamovist, însă, până la urmă, Eric reuşeşte să introducă mingea în plasă. Bucurie imensă în tabăra echipei Pandurii. Spectatorii îi strigă numele fotbalistul brazilian. 

În minutele de prelungire, Nistor ratează o nouă situaţie de a marca, mingea şutată de acesta fiind scoasă cu greu portarul dinamovist. Meciul se încheie. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite