Pandurii câştigă datorită lui Gliwa. Portarul polonez a apărat o lovitură de la 11 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii a reuşit să învingă Rapidul,  după ce la scorul de 1-0, portarul Gliwa a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Emil Dică.

În min. 14, Mihai Roman a marcat din interiorul careului, după un luft al unui rapidist. Jocul este unul încrâncenat, lipsit de ocazii. Până la fluierul de final al primei reprize mai poate fi consemnat doar şutul lui Predescu, dar Bornescu este la post. 

În min. 49, Pandurii ratează o mare ocazie prin Shalaj, dar Bornescu se opune la şutul acestuia. 

În min. 54, Rapidul primeşte o lovitură liberă după un fault comis în careu de Erico, dar Gliwa este imbatabil şi reuşeşte să apere lovitura de pedeapsă. După un minut, Emil Dică prinde un şut de la 20 de metri, dar Gliwa se opune din nou şi respinge în corner. Rapid presează în continuare în căutarea egalării, dar apărarea echipei gorjene reuşeşte să oprească atacurile. 

În min. 62, Gliwa scoate din nou un gol ca şi făcut. Portarul echipei Pandurii este cel mai bun jucător al formaţiei sale. Codaşa clasamentului o ţine pe Pandurii în şah pe propriul teren. În min. 65, Matulevicius ratează o mare ocazie de gol. Atacantul lituanian scapă singur cu Bornescu, dar şutează foarte slab şi portarul rapidist reuşeşte să reţină. Matulevicius reuşeşte să se facă de râs. Atacantul a simulat un fault în careu, în min. 83, şi a primit un cartonaş galben. În min. 89, Matulevicius îşi mai spală din păcate şi reuşeşte să marcheze din faţa porţii, după o centrare excelentă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite