Opt candidaţi au primit nota zero la concursul de la DGASPC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
60 de candidaţi au lipsit
60 de candidaţi au lipsit

Opt candidaţi care au susţinut un examen pentru a se angaja în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj nu au scris nimic pe lucrările predate comisiei de evaluare, astfel încât au primit nota zero.

Candidaţii nu au fost în stare să scrie altceva în lucrări în afară de subiectele stabilite de comisie chiar cu ajutorul candidaţilor. În consecinţă, opt candidaţi au primit nota zero. Rezultatele au fost destul de modeste, astfel încât un post scos la concurs nu a fost ocupat. Este vorba de postul de psiholog la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul aflat în dificultate de la Novaci. Cinci candidaţi au participat la examen, dar nu au reuşit să obţină note trecere. 

Mai mult decât atât, la concurs erau aşteptaţi să participe aproximativ 200 de candidaţi, dar numai 140 s-au prezentat. 

Subiecte întocmite cu ajutorul candidaţilor

Interesant este că la examen, subiectele au fost întocmite chiar cu ajutorul candidaţilor. Prin tragerea la sorţi, au fost desemnaţi patru concurenţi, care au ales diferite numere corespunzătoare paginilor din legilor care au stat la baza bibliografiei pentru examen. Comisia de examinare a întocmit, ulterior, subiectele de la paginile respective. În plus, unul dintre candidaţi a fost desemnat, tot prin tragere la sorţi, să contrasemneze lucrările împreună cu preşedintele comisiei de examinare, Dumitru Cotruna, directorul general al instituţiei.

Alte posturi scoase la concurs

Un nou concurs se va desfăşura marţi, 20 ianauarie, pentru ocuparea a încă 12 posturi. Este vorba de cele două posturi de medic, pentru care nu s-a înscris nimeni, două posturi kinetoterapeut la Complexul de Recuperare Neuropsihiatrică Bâlteni şi Serviciul de Evaluare Complexă de Servicii Alternative Târgu Jiu pe care se bat nouă candidaţi, două locuri de asistenţi la unităţi din Târgu Jiu şi Târgu Cărbuneşti pe care concurează 35 de candidaţi. De asemenea, DGASPC Gorj organizează concurs pentru şase posturi de infirmieră la Complexele de îngrijire Suseni şi Dobriţa pe care concurează 38 de candidaţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite