Omul de afaceri Cristi Penescu a murit în faţa copiilor lui. Povestea de dragoste dintre el şi soţia sa a început din facultate

0
0
Cristi Penescu avea o viaţă frumoasă, alături de soţia sa, Elena
Cristi Penescu avea o viaţă frumoasă, alături de soţia sa, Elena

Omul de afaceri târgujian Cristi Penescu, care a murit marţi seară într-un mod de-a dreptul absurd, şi-a dat sufletul în faţa soţiei şi a celor doi copii.

Cristi Penescu avea 28 de ani şi era tatăl a doi copii, de trei ani şi un an. O echipă de lucrători a montat un aparat de aer condiţionat, iar Cristi s-a urcat pe scară să verifice modul în care a fost montat. Potrivit martorilor, copilul cel mare îl ruga să se grăbească pentru a merge la serbare şi glumea că-i trage scara. La un moment dat, omul de afaceri s-a dezechilibrat şi a căzut, de la o înălţime de aproape trei metri, izbindu-se cu capul de trotuar, în faţa copiilor şi a soţiei, care au fost şocaţi de cele întâmplate. „Se uita la aparat, era cu ochii în sus, la aparat, a început să coboare pe scară şi a călcat greşit pe treaptă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, cu capul de asfalt, atât de tare, încât avea ţeasta spartă, cred că a fost fractură deschisă la cap. Şi acum povestesc cu groază, mi se rupe sufletul…Copiii şi Elena erau acolo, l-au văzut pe jos, l-au văzut mort. Cred că în trei minute a şi murit, săracul. Nu au avut ce să îi facă medicii”, a spus o locatară din zonă.
Nici acum, femeia lângă care a trăit nu şi-a revenit şi nu poate să creadă că, într-o fracţiune de secundă, Cristi nu mai este alături de ea. A fost nevoie ca medicii să-i aplice un tratament.

Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „S-a deschis un dosar penal în acest caz, fiind vorba despre moarte suspectă, iar poliţia face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul. Aşa este procedura. Vor fi audiaţi martori, se va aştepta rezultatul necropsiei, se vor recolta probe. Este vorba despre procedură. Tragică situaţie, din păcate”, a spus Florin Roşca, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cristi şi Elena formau o pereche minunată

Cristi a cunoscut-o pe Elena la Timişoara, în timpul facultăţii. Ea era studentă la Facultatea de Farmacie, iar el la Politehnică. „Se înţelegeau foarte bine. Se respectau şi niciodată nu i-am auzit certându-se. Se iubeau foarte mult. Era un om deosebit, foarte muncitor. Ei stăteau la farmacie tot timpul. Aşa se întâmplă mereu. Oamenii buni sunt luaţi de Dumnezeu mult mai repede“, a spus Cristina, o prietenă de familie.
De-a lungul ultimilor ani, Elena şi Cristi şi-au deschis trei farmacii în municipiul Târgu-Jiu. Tânărul era pasionat de munca pe care o desfăşura şi chiar începuse cursurile unei şcoli post liceale de farmacie. Cristi amânase susţinerea examenul de absolvire pentru că la începutul lunii iulie urma să plece cu familia în concediu, în străinătate.

Cristi a fost urmărit de ghinioane

Cristi a avut o viaţă foarte dificilă. A rămas fără ambii părinţi, care s-au prăpădit de când era foarte tânăr. Mama lui a murit de cancer, iar tatăl a decedat cinci ani mai târziu, în urma unui accident rutier.

Vă mai recomandăm:

Omul de afaceri Cristi Penescu a murit după ce a căzut de pe o scară. Cristi Penescu, un om de afaceri în vârstă de 28 de ani din Târgu-Jiu, a murit marţi seară, după ce a căzut de pe o scară, de la o înălţime de aproximativ trei metri. Accidentul a avut loc în faţa farmaciei lui Cristi Penescu din cartierul Debarcader. Omul de afaceri s-a urcat pe scară pentru a ajuta o echipă de muncitori să monteze un aparat de aer condiţionat.

Afaceristul Cristi Penescu a fost dus la groapă de 600 de oameni. Răpusă de durere, soţia lui a ajuns la spital

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite