Octogenară bătută de propriul fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost adusă la spital cu ambulanţa
Bătrâna a fost adusă la spital cu ambulanţa

O octogenară a ajuns, astăzi, la spital cu răni grave după ce a fost bătută crunt chiar de fiul său, împreună cu care locuieşte.

Fiica bătrânei a sunat la 112, după ce şi-a găsit mama, în vârstă de 85 de ani, într-o stare gravă. Aceasta susţine că fratele său vitreg este dependent de alcool şi o agresează frecvent pe cea care i-a dat viaţă: „A fost băută şi fratele meu vitreg îi ia pensia. Mie nu mi se dă voie să intru în curte la ea. E foarte bolnavă şi bătrână. Fratele vitreg nu are serviciu. El a bătut-o“, a precizat Octaviana Guţă,  mama bătrânei. Viaţa Virginei Guţă este un adevărat coşmar. Fiica ei îşi doreşte să fie internată într-un centru specializat: „Mi-aş dori să fie internată într-un centru de tratament“.  

Poliţia a deschis o anchetă

Medicii au confirmat că bătrâna a fost agresată. „S-a prezentat o pacientă, victima unei agresiuni individuale. prezintă o contuzie pe hemitoracele stâng. Este stabilă hemo-dinamic şi echilibrată. Urmează să fie investigată. Este monitorizată în serviciul UPU“, a spus Alina Bumbaru, medic UPU.
Poliţia a deschis o anchetă. „Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 de o femeie din Târgu Jiu, care a sesizat faptul că mama sa a fost lovită de fiul său. Poliţiştii vor efectua cercetări cu privire la aspectele semnalate, iar în funcţie de rezultatul verificărilor se va face şi încadrarea juridică a faptei“, a spus Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite