O turmă de capre, rătăcită, a ajuns în parcarea subterană a mall-ului din Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turmă de capre s-a rătăcit și a intrat în seara zilei de duminică, 17 decembrie 2023, în parcarea subterană de la mall-ul din municipiul Târgu Jiu.

O turmă de capre a intrat în parcarea subterană a mall-ului din Târgu Jiu Foto: Facebook
O turmă de capre a intrat în parcarea subterană a mall-ului din Târgu Jiu Foto: Facebook

Imaginile au fost surprinse de către clienții aflați la cumpărături și au devenit virale în scurt timp după ce au fost postate pe Facebook. Cel mai probabil, turma de capre a fost lăsată nesupravegheată.

Centrul comercial se află în apropiere de râul Jiu, iar deținătorii de animale vin frecvent în zonă cu acestea la păscut.

Luis Popa, directorul Direcției de Gestionare a Deșeurilor și de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj, a precizat că evenimentul ar fi trebuit anunțat la 112: „Nu am fost anunțați de acest eveniment. În mod normal ar fi trebuit să anunțe la 112“. 

Caprele au fost recuperate de proprietar, în cele din urmă. 

Șarpe găsit într-un spațiu comercial

În urmă cu mai mulți ani, un șarpe a fost găsit în interiorul mall-ului din municipiul Târgu Jiu. Reptila se târa pe culoarul central și a intrat la un moment dat într-un spațiu comercial. Un client a alertat paza și șarpele a fost prins într-o sticlă și eliberat, ulterior, în natură.

Directorul Shopping City Târgu Jiu spunea la vremea respectivă că șarpele era inofensiv: „La Shopping City Târgu Jiu igiena și confortul clienților sunt pe primul loc. Igienizarea centrului comercial este făcută zilnic de personal calificat. Râul Jiu se află la mai puțin de 100 de metri de centrul comercial și, din cauza vremii, probabil că șarpele s-a îndepărtat de cursul apei și a ajuns la mall. Șarpele de apa este inofensiv și nu a pus în pericol siguranța clienților noștri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet (n.r. recipient de plastic) de angajații noștri și a fost eliberat în siguranță în apă. Vom iniția o discuție cu autoritățile locale pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru a nu mai avea astfel de vizitatori”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite