O minoră care se plimba singură pe stradă la miezul nopţii, victima unui infractor

0
0
A înşelat peste 400 de persoane, dar i s-a înfundat
A înşelat peste 400 de persoane, dar i s-a înfundat

Fata de 17 ani mergea în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Drumul Judeţean 661 Turburea, în momentul în care un tânăr a coborât dintr-o  maşină şi i-a smuls telefonul mobil, după care a dat bir cu fugiţii.

Tânărul de 19 ani, care a comis infracţiunea de furt calificat, a fost prins şi reţinut ieri pe raza localităţii de domiciliu, Stejari. „Acesta este suspectat că, pe timpul nopţii, a deposedat o minoră de 17 ani, care se deplasa singură pe raza comunei Turburea, de un telefon mobil. Din declaraţiile părţii vătămate s-a stabilit că aceasta, fiind singură, se deplasa către locuinţă, pe drumul judeţean. La un moment dat, în timp ce vorbea la telefonul mobil, a oprit un autoturism din care a coborât un tânăr necunoscut. Acesta s-a apropiat şi a deposedat-o de telefonul mobil, după care s-a urcat în autovehiculul condus de către o altă persoană, continuându-şi deplasarea pe drumul petrolier Turburea - Căpreni. Urmare a investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este I.C.C., de 19 ani, din comuna Stejari", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şi şoferul care conducea autoturismul din care a coborât înainte să-i smulgă adolescentei telefonul din mână este cercetat pentru infracţiunea de favorizare a infractorului.Astăzi, tânărul de 19 ani, care a comis furtul, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri