Nora sindicalistului Gârjoabă a făcut show în faţa spitalului. Ramona Gârjoabă a parcat ilegal şi a fost ridicată cu tot cu maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Gârjoabă, nora fostului director de resurse umane de la CE Turceni, Cornelius Gârjoabă, în prezent lider de sindicat, a fost protagonista unui scandal care a avut loc în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă de Urgenţă Târgu-Jiu.

Tânăra în vârstă de 28 de ani şi-a parcat maşina într-un loc interzis, iar lucrătorii de la „Ridicări Auto“ au trecut la remorcarea autoturismului pentru a fi transportat în incinta societăţii Transloc. 

Nora lui Gârjoabă s-a întors de la spital chiar în momentul în care maşina era ridicată şi s-a urcat în autoturism, pentru a împiedica punerea în aplicare a sancţiunii. Nora lui Gârjoabă a refuzat să achite taxa de blocare a roţilor, de 100 de lei, iar, în consecinţă, maşina a fost ridicată şi dusă la Transloc. 

„I-am ridicat maşina pentru că era parcată pe loc interzis, nu avea voie să parcheze acolo şi tot dânsa s-a luat de noi. Şi apoi s-a urcat repede în maşină şi acum spune că era în maşină când i-am blocat roţile. Nu este adevărat. Să plătească 100 de lei ca să le deblocăm. Parcase unde era interzis şi nu avea nicio urgenţă. Noi ne facem datoria, indiferent ce maşină este şi cine este proprietarul”, a spus unul dintre angajaţii Transloc.

Căilean: „A fost o situaţie de genul să moară mama, ce tare sunt eu!“

Vasile Căilean, directorul Transloc, a spus că lucrătorii de pe maşina de ridicări auto au procedat în mod corect, iar comportamentul şoferiţei a lăsat de dorit: „Doamna s-a urcat în maşină după ce angajaţii îi blocaseră roţile şi o ridicaseră. Totul este filmat, căci maşina de ridicări are cameră. Dânsa a refuzat să achite cei 100 de lei pentru a i se elibera maşina. Acum, maşina este în ţarcul nostru Transloc şi va trebui să achite 200 lei pentru a o lua. Nu am mai avut astfel de cazuri, le-a vorbit arogant băieţilor, nu se face aşa ceva. A fost o situaţie de genul să moară mama, ce tare sunt eu! Păcat de atitudine, mai ales la o femeie”.

Gârjoabă susţine că nora sa a fost sechestrată 

Cornelius Gârjoabă susţine că nora sa a fost agresată şi sechestrată: „Au tras de ea până i-au rupt şi cizma, pentru că le-a spus că nu are bani la ea. În ce ţară trăim? Poliţiştii locali se cred împăraţi. Le-a cerut să îi fie trimis procesul verbal acasă şi va plăti amenda. Efectiv au sechestrat-o, nu aveau voie să plece cu maşina de pe loc, dacă ea se afla în maşină”. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite