Nistor: „Nu mă aşteaptă nimeni în Giuleşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Dan Nistor a infirmat zvonurile privind transferul său Rapid. Fotbalistul spune că nu îl tentează să plece de la Pandurii.

Dan Nistor este împrumutat de la echipa franceză Evian, până la sfârşitul acestui sezon. Mijlocaşul vrea să-şi onoreze contractul şi să demonstreze încrederea pe care conducerea tehnică o are în el: „Nu mă aştepta nimeni în Giuleşti. Am văzut la televizor, dar nu este nimic adevărat. Nu m-a contactat absolut nimeni. Mai am şase luni cu Pandurii şi o să-mi respect contractul până la bun sfârşit. Nu m-ar tenta. Am ceva de demonstrat aici şi trebuie să-mi închei contractul şi apoi vom vedea ce va fi“.

Dan Nistor speră ca Pandurii să se claseze cât mai sus în clasament: „De la acest retur aştept să urcăm cât mai sus în clasament, să nu mai stăm unde am fost până acum, pe acest loc urât. În noul an îmi doresc să am multă sănătate şi cât mai multe împliniri pe plan profesional. Sperăm că vom face o treabă extraordinară împreună şi să fim sănătoşi“.

„Suntem pe un loc foarte urât“

Mijlocaşul pandur spune că locul pe care îl ocupă echipa este unul neonorant. Dan Nistor vrea să arate un alt joc în returul campionatului: „Numai de mine va depinde dacă mă voi întoarce la Evian, cu siguranţă că dacă voi avea evoluţii bune voi fi şi la echipa naţională şi mă voi întoarce la Evian. O să vedeţi un nou Nistor în acest retur de campionat, sper din tot sufletul să vă las ceva frumos aici. Suntem pe un loc foarte urât şi sperăm să spălăm această ruşine şi să urcăm sus în clasament.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite