Niculina Stoican şi alţi cântăreţi de muzică populară au participat la protestele împotriva măsurilor restrictive de la Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolina Stoican, alături de alţi doi cântăreţi, la protestele de la Târgu Jiu (facebook.com/niculina.stoican)
Nicolina Stoican, alături de alţi doi cântăreţi, la protestele de la Târgu Jiu (facebook.com/niculina.stoican)

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Niculian Stoican, dar şi alţi interpreţi, au participat luni seara la protestul desfăşurat în Târgu Jiu împotriva măsurilor restrictive luate de autorităţile pentru a limita infectările cu SARS-Cov-2.

Niculina Stoican a fost însoţită de cântăreţii Marian Medregoniu şi Delia Barbu. Niculina Stoican chiar a transmis live pe pagina ei de Facebook imagini de la eveniment, iar la un moment dat cei trei artişti au cântat. 

Muzicienii sunt afectaţi de măsurile luate de autorităţi, pentru că nu se mai organizează evenimente festive la care să participe un număr mare de persoane. 

De asemenea, un alt interpret de muzică populară prezent la manifestări a fost şi Nicolae Fîciu, preşedintele AUR din Gorj.

Au mărşăluit pe străzile oraşului

La protestele de la Târgu Jiu au participat un număr mare de persoane. Protestatarii au mărşăluit pe străzile oraşului, după care au ajuns în Piaţa Prefecturii, din centrul oraşului. După un timp, aceştia au pornit din nou pe străzi. 

Nu au fost înregistrate incidente deosebite. Poliţiştii şi jandarmerii i-au însoţit pe protestatari. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite