Narcis Răducan a anunţat transferul atacantului Liviu Antal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Liviu Antal a fost transferat de Pandurii. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, Narcis Răducan, în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul echipei.

Narcis Răducan a răspuns unor critici vebite în ultimele zile la adresa echipei Pandurii şi a anunţat transferul atacantului Liviu Antal: „Avem patru jucători la echipa naţională, avem în portofoliu jucători precum Săpunaru, Hora, Nistor, Ropotan şi, mai nou, Antal, aduşi gratis de către mine şi Edi şi cu şanse egale să ne batem la cel mai mare obiectiv, titlul şi calificarea în Cupele Europene. Toate acestea au fost posibile cu un buget de aproximativ 4.5 milioane de euro şi nu de 11 milioane de euro“. Acesta spune că toate transferurile realizate reprezintă un mare succes. 

Preşedintele clubului Pandurii a spus că rezultatele financiare vor fi prezentate în perioada următoare: „Aşa cum prevede legea, în maxim 120 zile de la încheierea exerciţiului financiar al anului 2015, vom prezenta situaţia financiară exactă a clubului şi, de asemenea, detalii despre «averea» moştenită. În numele echipei Pandurii şi a staff-ului tehnic şi administrativ, rog USMO să fie alături de noi în încercarea de a face performanţă pentru că, altfel, riscăm să pierdem ce am avut mai de preţ din vară, liniştea de a lucra profesionist“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite