Mobilizare de utilaje şi muncitori pe DN 66, la vizita lui Narcis Neaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narcis Neaga, şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi drumuri Naţionale din România (CNADNR), a efectuat astăzi o verificare a stadiului lucrărilor de modernizare a DN 66, tronsonul cuprins între Rovinari-Târgu Jiu-Bumbeşti Jiu-Petroşani. Directorul general s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor, deşi pe traseul dintre Rovinari şi Bumbeşti Jiu termenul de finalizare al lucrărilor a expirat.

Lucrările sunt mult mai înaintate pe porţiunea cuprinsă între Rovinari şi Bumbeşti Jiu, unde constructorul este firma spaniolă Comsa Sau. Astăzi, numărul de lucrători şi de utilaje a fost mult mai mare faţă de o zi obişnuită. Neaga l-a felicitat pe constructor, deşi termenul de finalizare a fost depăşit, iar Comsa Sau a cerut prelungirea până în vara anului 2015. „Am venit de la Rovinari spre Târgu-Jiu, pe DN 66 şi am făcut o vizită pe acest sector al celor de la COMSA şi vreau să îi felicit pentru tot ce au făcut într-un an de zile. După 2013 lucrurile au început să se mişte mai bine”, a precizat Neaga. 

Probleme la asigurarea accesului către locuinţe

Narcis Neaga spune că a constatat o serie de probleme în ceea ce priveşte asigurarea accesului către locuinţe: „Proiectul a fost oarecum deficitar, pentru că prevedea până în 400 de accese, iar acum avem cam 1.500 de accese la proprietăţi. Este vorba de mai mulţi bani, dar fiecare proprietate trebuie să aibă acces. Mai este o problemă cu scurgerea apelor, am discutat soluţii tehnice, o echipă va pleca la Nădlac pentru a vedea cum s-a rezolvat acolo problema. Acolo s-au construit lagune pentru scurgerea apelor. Sunt mulţumit de ceea ce au făcut”.

Asfalt până la Lainici până pe 15 noiembrie 

Constructorul sectorului cuprins între Bumbeşti Jiu şi Petroşani i-a dat asigurări lui Neaga că până pe 15 noiembrie se va turna asflat până la Lainici. „COPISA a promis că va face toate eforturile să pună asfalt până atunci“, spune reprezentantul CNADNR. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite