Mischie nu a ajuns la propriul lui proces de la Curtea de Apel Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mischie se află în penitenciar, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare
Mischie se află în penitenciar, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare

Curtea de Apel Craiova a amânat sentinţa pentru data de 26 martie, în procesul în care fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, solicită modificarea pedepsei complementare, care nu-i oferă dreptul de a fi ales în rândul autorităţilor publice timp de doi ani, după executarea pedepsei principale.

Tribunalul Gorj a respins solicitarea lui Nicolae Mischie, iar acesta a depus contestaţiea, care s-a judecat ieri la Curtea de Apel Craiova. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD Gorj nu a putut fi adus la proces, astfel că instanţa de judecată a luat decizia să amâne sentinţa în acest caz pentru un nou termen stabilit la data de 26 martie.

Condamnat la patru ani de închisoare

Nicolae Mischie a fost condamnat definitiv, în urmă cu un an, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Pe lângă această pedeapsă, Mischie a mai primit interdicţia de a fi ales în rândul autorităţilor publice timp de doi ani, după executarea pedepsei principale. Acesta a fost găsit vinovat de faptul că şi-a  renovat mai multe case cu ajutorul firmei afaceristului Clement Mocanu, pe care l-ar fi ajutat în schimb să obţină mai multe lucrări în judeţ. Nici în luna martie a anului trecut, când a ajuns după gratii, acesta nu a recunoscut aceste fapte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite