Meci decisiv pentru Pandurii: a fi sau a nu fi în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii

Pandurii, singura echipă din Oltenia în Liga I, joacă astăzi, de la 20.00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, meciul retur din turul II preliminar din Europa League împotriva echipei estone Levadia Talinn. Meciul tur s-a încheia la egalitate, 0-0.

Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, a declarat că meciul este foarte important pentru tot oraşul: „Va fi un meci greu şi disputat în care ambele echipe îşi păstrează şansele după meciul tur. Nu putem să ştim dacă ostilităţile vor fi la fel, pentru că un meci nu seamănă cu un altul. O să încercăm pe teren propriu să marcăm. Trebuie să fim foarte atenţi ca să nu primim gol. Este un moment important pentru echipa Pandurii şi oraşul Târgu Jiu. Mă tem că echipa din Talinn va sta într-un sistem de 4-5-1 şi va specula eventualele noastre greşeli, dar sper că nu o să facem nicio greşeală“.

 Nu mă gândeam ca o echipă din sud poate fi aşa de disciplinată.

Marko Kristal, antrenorul echipei Levadia, este încrezător în şansele echipei sale: „Meciul va fi unul greu. Sperăm că o să mergem mai departe în turul preliminar. Suntem pregătiţi pentru acest meci. Am văzut meciul cu FC Braşov. Avem planurile noastre pentru acest meci. Trebuie să jucăm disciplinat. Ideea este să marcăm. Nu este vorba de posesie în acest meci. Eric este ujn jucător care m-a impresionat. Nu mă gândeam ca o echipă din sud poate fi aşa de disciplinată. Nu m-am gândit la loviturile de departajare, pentru că sperăm să rezolvăm în timpul regulamentar“.

Suporterii pot intra pe stadion de la ora 18.00

La meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Levadia Tallinn, porţile stadionului Municipal se vor deschide la ora 18:00. Spectatorii vor putea intra în stadion cu începere de la ora 18:00 urmând să ocupe locuri în sectoarele în care au locuri rezervate. Nu se va permite trecerea de la un sector în altul în timpul jocului sau la pauza meciului. Casa de bilete se va închide la ora 17:00. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite