Masca personalizată pe care primarul din Târgu Jiu o poartă la căsătorii: „Primar la datorie şi pe timp de pandemie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Marcel Romanescu poartă o mască personalizată atunci dând participă la oficierea căsătoriilor
Primarul Marcel Romanescu poartă o mască personalizată atunci dând participă la oficierea căsătoriilor

Primarul municipiului Târgu Jiu poartă o mască personalizată atunci când oficiază căsătoriile, care este inscripţionată cu următorul mesaj: „Primar la datorie şi pe timp de pandemie“.

Edilul Marcel Romanescu a purtat această mască şi duminica trecută, când a fost ofiţerul stării civile la căsătoria, de Valentine's Day, dintre un judecător născut în Târgu Jiu şi o avocată, care şi-au unit destinele în faţa Porţii Sărutului, din Parcul Central.

Marcel Romanescu a explicat că a primit cadou masca de la o pereche de tineri cărora le-a oficializat căsătoria chiar în ziua alegerilor din toamna anului trecut şi de atunci o poartă atunci când participă la oficierea căsătoriilor. 

„Este masca pe care o s-o folosesc la oficierea căsătoriilor pe perioada de pandemie, pentru că am primit-o de la un cuplu, drept cadou. Am primit-o în ziua în care candidam la primărie. Nu se aştepta nimeni ca în ziua respectivă să merg şi să oficiez o căsătorie şi tinerii mi-au pregătit o surpriză. Ei mi-au spus că este pe data de 27 septembrie şi le-am spus că nu este nicio problemă, mai ales că putea să fie şi ultima căsătorie pe care să o oficiez, pentru că eram încă primar în funcţie. Cetăţenii mi-au dat şansa să pot oficia încă patru ani de zile şi o fac cu mare drag“, a precizat primarul.

Vă mai recomandăm să citiţi 

Bătrână de 88 de ani externată din spital şi lăsată pe o bancă, în frig. „N-o poţi scoate afară ca pe un câine”

Mai mulţi profesori din Gorj au cerut să facă în continuare cursuri online. „Au invocat probleme medicale“

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri