Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost declarat incompatibil de către ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Potrivit ANI, Tiberiu Tătaru a fost, în acelaşi timp, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" din Dobriţa şi kinetoterapeut în cadrul unei societăţi comerciale. „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 10 iunie 2009 - 14 mai 2014, întrucât, simultan cu funcţia de Manager al Spitalului de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu", Comuna Runcu a exercitat şi funcţia de kinetoterapeut în cadrul unei societăţi comerciale“, se arată într-un comunicat al ANI. 

Tiberiu Tătaru se numără printre cei 29 foşti sau actuali manageri de spital, şefi de secţie, serviciu şi foşti sau actuali directori medicali din mai multe judeţe ale ţării în cazul cărora ANI a stabilit că s-au aflat în stare de incompatibilitate sau conflict de interes. „Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în cazul a 29 foşti sau actuali manageri de spital, şefi de secţie / serviciu şi foşti sau actuali directori medicali din mai multe judeţe ale ţării, pentru care au fost încheiate un număr de 38 rapoarte de evaluare, încălcarea regimului juridic al compatibilităţilor şi al conflictelor de interese de natură administrativă şi penală, după cum urmează“, se arată în comunicatul ANI.

Tătaru va ataca decizia în instanţa de judecată 

Tiberiu Tătaru a spus că va contesta decizia ANI în instanţa de judecată: „Consider că decizia prin care am fost găsit incompatibil nu este corectă. O să fac contestaţie în instanţa de judecată. Sunt foarte multe persoane care au câştigat procesele cu Agenţia Naţională de Integritate“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite