Mădălin Cremeneanu a fost arestat preventiv. Fiul omului de afaceri Viorel Cremeneanu va sta 30 de zile în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Cremeneanu va sta 30 de zile în are
Mădălin Cremeneanu va sta 30 de zile în are

Mădălin Cremeneanu, în vârstă de 25 de ani, fiul cunoscutului afacerist Viorel Cremeneanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Târgu Jiu.

Acesta este acuzat de distrugerea maşinii rectorului Universităţii „Constantin Brâncuşi“, Luminiţa Popescu, dar şi de incendierea gardului, porţii de acces şi a uşilor unui garaj, care sunt proprietatea familiei omului de afaceri Nicu Măroiu. Maşina era condusă de către Mirela Popescu, fiica rectorului, care a absolvit Institutul Naţional al Magistraturii şi lucrează ca judecător magistrat la Judecătoria Târgu Cărbuneşti. S-a vehiculat faptul că Cremeneanu şi Măroiu juniori au dorit aceeaşi fată, pe Mirela, şi din acest motiv s-a iscat conflictul.

„În data de 29 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor concurente de distrugere şi deţinerea fără drept de materiale pirotehnice. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 29 august, persoana în cauză a distrus prin lovire un autoturism aparţinând unei  femei de 46 de ani din localitate şi, prin indendiere, poarta de acces, două uşi de garaj şi gardul de împrejmuire ale locuinţei aparţinând unui bărbat de 47 de ani din localitate“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Luminiţa Popescu: „Cred că a confundat maşinile“

În schimb, Luminiţa Popescu susţine că fiica sa nu a avut vreo relaţie sentimentală cu niciunul dintre cei doi şi că maşina ei a fost confundată cu cea a prietenei lui Măroiu: „Din informaţiile pe care le am de la fiica mea. ea era în vizităr la Nicu Măroiu. Am văzut speculaţii care s-au făcut că ar fi iubita lui Cremeneanu sau a lui Nicu Măroiu şi nu este nimic adevărat. Nicu Măroiu are o prietenă de un an an şi ceva, care este studentă la noi la universitate. Întâmplarea a făcut ca fiica mea să se afle în vizită la Nicu Măroiu. Cei doi, Nicu Măroiu şi Cremeneanu, aveau o dispută mai veche pentru nişte datorii, care nu mă privesc. Acest Cremeneanu a confundat maşina cu cea a prietenei lui Nicu Măroiu. Nu ştiu dacă era beat sau nu. Când fiica mea a plecat de acolo şi a venit acasă, el a urmărit maşina, crezând că este vorba de prietena lui Nicu Măroiu. De aici a pornit totul. A distrus parbrizul şi geamurile maşinii. Am făcut plângere la poliţie ieri. Copiii se cunosc pentru că au fost colegi de liceu. Cremeneanu a fost, cred, cu un an mai mic, iar Mirela cu Nicu Măroiu se cunosc din liceu. Fiica mea nu a avut vreo relaţie sentimentală cu vreunul dintre ei. Este o speculaţie absolut jenantă. Mirela are o uşoară tăietură la mână. Nu a ştiut despre ce este vorba. El a avut o problemă cu maşina. Cred că a confundat maşinile“.

Măroiu senior s-a angajat că va recupera pagubele produse de fiul său la maşina Lumonio 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite