Liceană, tăiată în faţa colegilor de clasă de fostul iubit. Elevul agresor a vrut să-i taie gâtul cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul agresor nu a spus nimic în legătură cu cele întâmplate
Elevul agresor nu a spus nimic în legătură cu cele întâmplate

O elevă de 17 ani, din Târgu-Jiu, a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost tăiată la mână de fostul iubit, coleg de clasă cu aceasta.

Agresorul a vrut să-i taie gâtul, iar adolescenta s-a apărat cu mâna, ajungând să fie tăiată la mână. Rana măsoară aproximativ zece centimetri şi are o lăţime de aproximativ un centimetru. Victima este internată la Secţia de Ortopedie. 

Adina Maria P. este abandonată de mamă, după ce tatăl ei a murit. Fata se află în plasament la un asistent maternal. Aceasta avea o relaţie de iubire cu Cristian Mihai, un coleg de clasă, cu care vroia să se şi căsătorească. Liceana s-a certat sâmbăta trecută cu fostul iubit, iar acesta a ameninţat-o. Adolescenta i-a povestit totul femeii care are  grijă de ea. Ca să nu i se întâmple ceva, asistentul maternal a mers în fiecare zi cu Adina la Liceul Sportiv, doar că tânărul nu a mai ţinut cont de nimic şi a tăiat-o cu un cuţit chiar în faţa celorlalţi elevi. 

Luată cu ambulanţa de la şcoală

Adolescenta a fost luată cu ambulanţa de la şcoală şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă .  „În Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adusă o elevă cu o plagă palmară dreaptă prin agresiune. Prietenul a vrut să o agreseze cu un cuţit în zona gâtului şi ea s-a apărat şi a pus mâna în calea armei s-a ales cu tăietură urâtă la palmă. A fost internată la Secţia de Pediatrie. Evenimentul a avut loc în incinta şcolii”, a spus medicul Alina Bumbaru, de la UPU.

Riscă exmatricularea

Elevul agresor a fost luat de oamenii legii de la şcoală şi a fost audiat la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, dar acesta a fost lăsat să plece acasă, fără să se vreo măsură faţă de acesta. Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi port ilegal de obiecte periculoase. Inspectoratul Şcolar Judeţean a dispus o anchetă la Liceul cu Program Sportiv şi elevul agresor poate fi exmatriculat. 

De ce s-au certat

Adina Maria P. este născută şi crescută la Ţicleni, iar din 2009, după ce tatăl său a decedat, fata a fost primită în sistemul de protecţie socială. „Fata este cuminte, are rezultate bune la şcoală. Este în grija DGASPC Gorj din 2009 şi din 2010 se află în grija unei asistente maternale. Nu a avut niciodată probleme la şcoală sau de comportament“, spune Mircea Andrei, directorul adjunct al DGASPC.

Potrivit acestuia, cearta dintre cei doi îndrăgostiţi a pornit săptămâna trecută, când băiatul a invitat-o pe Adina pe la el acasă, iar reprezentanţii DGASPC Gorj au spus că are voie doar însoţită de asistenta maternală în grija căreia este. Băiatul nu a acceptat, se pare că i-a vorbit urât fetei, de atunci relaţia dintre ei răcindu-se. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite