Liceană dată în urmărire naţională după ce a dispărut fără urmă de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O elevă de la Colegiului Tehnic „Henri Coandă" din Târgu-Jiu a dispărut în urmă cu o săptămână şi a fost dată în urmărire naţională.

Ramona Crăsnaru a dispărut de acasă pe 11 februarie şi, de atunci, familia nu mai ştie nimic de ea. Părinţii au sunat la 112 să anunţe dispariţia fiicei lor. Tatăl elevei crede că aceasta a căzut în plasa unei reţele: „Cred că a fost dusă în străinătate, pentru, dacă ar fi fost în ţară, ar fi dat un semn de viaţă. E posibil să fi fost dusă la cerşit şi, nu exclud posibilitatea chiar să fie obligată să se prostitueze“. Liceana făcea naveta de la Jupâneşti la Târgu Jiu. „A plecat de dimineaţă la ţară şi nu s-a mai întors seara“, a spus mama adolescentei.

Aceasta a fost dată în urmărire naţională. „Poliţia oraşului Târgu Cărbuneşti a fost sesizată de tatăl minorei în vârstă de 16 ani din comuna Jupâneşti despre faptul că, în ziua de 16 februarie, fiica sa a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Poliţiştii gorjeni efectuează cercetări şi căutări în vederea identificării minorei, care, în prezent este dată în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot da relaţii cu privire la minoră sunt rugate să sune de îndată la numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie“, a spus Florin Roşca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Ramona nu avea absenţe şi primea Bani pentru liceu 

Profesorii de la Colegiului Tehnic „Henri Coandă" spun că eleva nu a creat probleme. Marcela Mrejaru, directoarea şcolii spune că Ramona nu avea absenţe: „Eleva noastră nu a creat probleme până acum. A mai întârziat la prima oră, dar acest lucru era admis la toţi cei care făceau naveta. Nu a creat niciun fel de probleme. Nu avea absenţe şi primea bursa «Bani de liceu». Am observat doar că era mai obosită“.  

Diriginta elevei spune că problema ar fi în sânul familiei, pentru că aceasta avea unele neînţelegeri acasă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite