La fier vechi cu piese auto furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesele furate au fost recuperate (foto arhivă)
Piesele furate au fost recuperate (foto arhivă)

Doi tineri de 23 şi 34 de ani, unul din Runcu şi celălalt din Bumbeşti-Jiu, au crezut că au dat lovitura după ce au furat toate piesele auto dintr-o magazie. Au fost însă prinşi după ce le-au vândut la fier vechi.

Administratorul magaziei din Bumbeşti-Jiu i-a alertat ieri pe oamenii legii. Valoarea prejudiciului a fost evaluată la suma de 10.000 de lei. „Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au constatat că autori necunoscuţi au forţat sistemul de închidere al unei magazii, iar de aici au mai multe piese de schimb utilaj tip Tatra. S-a stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt L.S.I., de 34 ani, din comuna Runcu şi G.M.E., de 23 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu. Pe parcursul audierilor, poliţiştii au stabilit că suspecţii au valorificat piesele la un centru de colectare a fierului vechi amplasat pe raza municipiului Târgu-Jiu, obţinând suma de 750 de lei. Piesele au fost lăsate în custodie, urmând a fi restituite unităţii prejudiciate", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cei doi tineri au fost reţinuţi aseară pentru 24 de ore pentru furt calificat. Instanţa va decide astăzi dacă vor fi cercetaţi în libertate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite