Jandarmi şi poliţişti acuzaţi că ar fi stâlcit în bătaie un gorjean. De la ce a pornit tot scandalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul are urma unei tălpi de bocant pe faţa sa  Foto: sabotorii.ro
Bărbatul are urma unei tălpi de bocant pe faţa sa  Foto: sabotorii.ro

Un gorjean lansează acuzaţii grave împotriva a şase poliţişti şi jandarmi. Narcis Bobină, brancardier la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, susţine că a fost stâlcit în bătaie de trei jandarmi şi trei poliţişti. Reprezentanţii IPJ au anunţat că au declanşat o anchetă.

Bărbatul se afla, sâmbăta trecută, într-un club din oraşul Ţicleni şi povesteşte că scandalul a început în momentul în care a dorit să plătească ceea ce consumase, dar nu avea bani la el şi a vrut să achete cu cardul, dar nu a fost posibil.

 „Am luat o bere, o pizza şi m-am dus să plătesc cu cardul de salariu. Nu au POS acolo să plătesc cu cardul, trebuia bani cash. De acolo a plecat toată treaba, de la card, m-au îmbrâncit, că să ies afară. Copilul al mic al patronului m-a îmbrâncit”, a povestit Bobină.

„L-am muşcat pe un jandarm de deget“

Acesta recunoaşte că băuse la club băuturi alcoolice, dar că nu era în stare de ebrietate, şi că l-a muşcat de un deget pe un jandarm.  Bărbatul are vânătăi pe corp şi chiar şi urmă pe faţă de la încălţăminte. 

„A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătuşele, mi-a pus mâna pe faţă şi mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am muşcat pe un jandarm de deget. 

bobona

Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. La secţie m-au bătut. De la secţie m-a luat şi salvarea. Trei jandarmi şi trei poliţişti au fost. Mi-am pus mâinile pe faţă, dar dădeau. Jandarmii au dat. Era unul chelios aşa, cu părul scurt şi alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a mai spus Narcis Bobină.

Verificări de către Compartimentul Control Intern

Brancardierul a fost dus Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, acolo unde lucrează, iar apoi a fost transferat la Psihiatrie. „

M-au internat la urgenţă şi de acolo la Psihiatrie, vezi Doamne că de la mine a plecat. O să îmi scot certificat medico-legal. Mi-au zis să aştept până luni, când vine doamna doctor”, a mai precizat Bobină.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au transmis că în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi că au fost dispuse verificări de către Compartimentul Control Intern.

Vă recomandăm să mai citiţi:

S-au afişat rezultatele la Titularizare. Două candidate au reuşit să obţină nota 10

Verificări ale Ministerului de Interne la Poliţia Gorj, după ce o tânără de 19 ani care a depus plângeri împotriva fostului iubit a fost ucisă de acesta

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite