S-au afişat rezultatele la Titularizare. Două candidate au reuşit să obţină nota 10

0
0
Peste 550 de candida s-au înscris la examenul de Titularizare din judeţul Gorj
Peste 550 de candida s-au înscris la examenul de Titularizare din judeţul Gorj

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a afişat, astăzi, rezultatele de la examenul naţional de Titularizare. Două candidate au reuşit să obţină nota 10.

Este vorba de Mihaela Violeta Mogoşanu şi Georgiana Şoşoi, la Limba şi Literatura Română, Pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii.

„La nivelul judeţului Gorj s-au înregistrat 147 de note între 7 şi 9,99, ceea ce înseamnă că sunt titularizabile, 133 de note între 5 şi 6,99. Doi candidaţi au promovat proba scrisă cu nota 10. S-au mai înregistrat 72 de note între 1 şi 4,99. Procentul de promovabilitate la notele de 7 este de 41,39%, iar la notele de peste 5 de 78,33%. Faţă de alţi ani, promovabilitatea este mai bună“, a spus Nicolae Negrea, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Profesori suplinitori cu cel puţin nota 5

Cei care au obţinut note mai mari de 5 au posibilitatea să activeze ca suplinitori în învăţământ, în cazul în care vor fi locuri disponibile. „Nota pentru a putea să fie profesor suplinitor trebuie să fie de minim 5“, a mai precizat Nicolae Negrea.

Contestaţiile se depun, în scris, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, astăzi, până la ora 21:00, şi mâine, până la ora 12:00.

Peste 550 de candidaţi s-au înscris la examenul de Titularizare, fiind scoase la concurs 15 posturi pe perioadă nedeterminată şi 70 pe perioadă determinat.

Vezi AICI rezultatele de la Titularizare din judeţul Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite