Intrare liberă la peluze la meciul Pandurii - Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii îşi doresc victoria împotriva Ceahălului
Pandurii îşi doresc victoria împotriva Ceahălului

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte astăzi, de la ora 20,00, Ceahlăul Piatra Neamţ pe propriul teren. Intrarea la peluze va fi liberă.

Pandurii debutează pe propriul teren în primul meci oficial din acest an împotriva echipei Ceahlăul Piatra Neamţ. Organizatorii au decis să lase intrarea liberă pentru suporterii gorjeni la peluze. 

Ultimele tichete rămase la vânzare pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete de la Stadionul Municipal până la ora jocului. Acestea permit accesul la Tribuna Zero şi au un preţ modic, zece lei. Conducerea clubului şi stafful tehnic fac apel la suporteri să vină să încurajeze echipa la acest meci dificil cu Ceahlăul Piatra Neamţ. 

Anton, cu gândul la victorie

Mijlocaşul Paul Anton nu vrea ca Pandurii să mai facă paşi greşiţi: „Mă gândesc doar la meciul de duminică cu Ceahlăul. E un meci foarte important pentru noi prin prisma meciului pierdut la Galaţi. Acum nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să câştigăm meciul acesta".

Mijlocaşul spune că echipa sa trebuie să câştige peste 12 puncte în următoarele patru meciuri: „Trebuie să câştigăm undeva între 10 şi 12 puncte în următoarele patru etape. Acesta este obiectivul nostru, chiar dacă jucăm la Astra şi Dinamo. Dinamo este contracandidata noastră. Totuşi, noi avem încredere că avem o echipă foarte bună. Meciul de la Galaţi a fost un accident şi vom demonstra că avem valoare şi vom reuşi să facem rezultate bune".

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite