Interlop periculos căutat de polițiști. Face glume pe seama oamenilor legii pe rețelele sociale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un interlop periculos din Gorj, dat în urmărire generală pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, face glume pe seama polițiștilor cu dedicații pe Tik Tok.

Ioan Romică Mutu este dat în urmărire generală de peste două săptămâni pentru tentativă de omor, iar în acest timp face glume pe seama polițiștilor, făcându-le dedicații muzicale pe melodii de manele pe TikTok.

„Încercați să mă vânați, dar nu reușiți / Am ajuns mult prea departe ca să opriți“, sunt versurile unei melodii postate de Mutu pe rețeaua socială, cu trimitere directă.

Tribunalul Gorj a emis, pe 24 septembrie 2023, mandat de arestare în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Ion Romică Mutu, iar acesta a fost dat în urmărire generală.

Romică Mutu este căutat de mai bine de două săptămâni Foto: Facebook
Romică Mutu este căutat de mai bine de două săptămâni Foto: Facebook

Cinci persoane au fost încătușate pentru că l-au ajutat pe Mutu să scape

Două surori din Mătăsari au fost arestate preventiv pentru 15 zile pentru că l-au ajutat pe Mutu să scape, iar în dimineața zilei de miercuri, 11 octombrie 2023, oamenii legii au mai reținut alți trei tineri tot pentru aceeași faptă.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, iar, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. În fapt, cei trei bărbați l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie, să se sustragă de la urmărirea penală. Readucem în atenția opiniei publice faptul că bărbatul este în continuare căutat de polițiști și încă o dată facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

A înjunghiat un tânăr în centrul municipiului Târgu Jiu

Mutu este acuzat că și-a înjunghiat amicul în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, iar fără intervenția medicilor, victima ar fi murit.

Pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. (Mutu Ioan Romică – n.r. ) a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M., cei doi având discuții contradictorii şi îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic. După părăsirea localului, inculpatul M.I.R. a scos din buzunarul pantalonilor un cuţit tip briceag, cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen şi torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa, ducând şi la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violenţă încetând urmare a intervenției ferme a unui martor. Inculpatul M.I.R a fugit imediat de la faţa locului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite