Infirmieră de la Spitalul de Urgență Târgu Jiu, filmată când încarcă varză într-o mașină. „Aduce grave prejudicii de imagine” VIDEO

0
Publicat:

O infirmieră din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost filmată, sâmbătă seară, în timp ce încărca varză dintr-o mașină în portbagajul unui alt autoturism.

Infirmiera a fost filmată în timp ce încărca varză într-o mașină Foto: Facebook
Infirmiera a fost filmată în timp ce încărca varză într-o mașină Foto: Facebook

Transferul verzei dintr-o mașină în alta a fost făcut în plină strada, chiar lângă sediul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Asistenta avea chiar mănuși pe mâini când transfera varza. Mai mult decât atât, circulația pe stradă a fost blocată timp de câteva minute, pentru ca varza să fie încărcată în mașină de către angajata spitalului, iar un șofer care aștepta în trafic a filmat momentul cu telefonul mobil

Imaginile au fost postate pe Facebook de către jurnalistul Claudiu Matei.

Conducerea Spitalului a demarat o anchetă și a anunțat că persoana care apare în filmare este angajată a Spitalului Județean, mai exact infirmieră la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie.

„În legătură cu aspectele sesizate în mediul online, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de mâine, luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Aceste fapte nu pot rămâne nesancționate“

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că angajata spitalului aduce grave prejudicii de imagine unității spitalicești și va fi cercetată disciplinar.

„În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale”, declară Vienescu.

Managerul spitalului mai spune că va constitui o comisie de cercetare disciplinară, considerând că asemenea fapte nu pot rămâne nesancționate.

„Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, a conchis managerul spitalului gorjean.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite