Împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu o furcă. Agresorul a distrus maşina de poliţie şi a asmuţit un câine pe oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au fost atacaţi cu o furcă
Poliţiştii au fost atacaţi cu o furcă

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Borăscu, a fost împuşcat de un echipaj de poliţie, după ce i-a atacat pe oamenii legii cu o furcă.

O femeie din Borăscu a sesizat la 112 că un bărbat, de 40 ani, din aceeaşi localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale şi ar provoca scandal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. 

„La sosirea poliţiştilor la faţa locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcţia acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliţie, aflată în dotarea Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, şi asmuţind un câine ce îi aparţine, spre cei doi poliţişti. Bărbatul a fost somat de către poliţişti, aceştia executând ulterior trei focuri de avertisment în plan vertical şi, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcţia acestuia şi unul asupra câinelui. 

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de conştientă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite