Hoții fură tot ce prind: pavelele din trotuare sau capacele de la canale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de poliție a surprins trei bărbați care furaseră pavelele folosite la amenajarea trotuarelor de pe strada Slobozia. Aceştia au fost depistaţi la o distanţă de aproximativ 50 de metri de locul faptei.

Polițiștii au mers la fața locului în urma unui apel la 112. Cei trei hoți s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. „La faţa locului s-au deplasat poliţişti de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Cu această ocazie au fost depistaţi T.C.L., de 44 ani, R.C., de 50 ani şi T.V., de 43 ani, toţi din municipiu, care sustrăgeau de pe un balot dale din beton, ce aparţin Primăriei Târgu-Jiu. Până în momentul prinderii în flagrant, suspecţii sustrăseseră 23 dale de beton. Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, pe numele lor fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Alţi doi hoţi au fost capturaţi de poliţişti în timp ce încercau să sustragă un capac din fier pentru canalizare de strada primăverii din Târgu-Jiu. Bunul a fost recuperat şi restituit societăţii prejudiciate, pe numele suspecţilor fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite