Grigoraş: „Este posibil să schimb sistemul de joc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii, a declarat, după meciul cu CFR Cluj încheiat la egalitate, că echipa sa a practicat un jos slab şi este posibil să schimbe sistemul de joc.

Grigoraş s-a arătat nemulţumit de jocul echipei sale: „Am prestat un joc lipsit de consistenţă. Aşa cum mă aşteptam, au fost câţteva probleme de adaptare. Nu au am avut prospeţime destul de multă şi limpezime în anumite faze. Au fost câteva situaţii bune de marca şi puteam să punctăm. Puteam să şi pierdem partida. Până la urmă, a fost un rezultat echitabil. A fost un joc modest cu foarte multe greşeli. În meciurile oficiale nu ne-am prezentat la un nivel ridica, dar amk încredere că echipa va arăta mult mai bine. Mi-aş fi dorit foarte mult să câştigăm astăzi şi să debutăm cu dreptul pe teren propriu. Ar fi fost o gură de oxigen pentru moralul tuturor. Ca şi joc şi consistenţă încă mai avem de lucrat. (...) O să fac o analiză asupra situaţiei pentru meciurile viitoare şi este posibil să schimb sistemul de joc. Am vrut să fac acest lucru încă de la pauză, dar am decis să las acest lucru pentru meciurile viitoare“.

Antrenorul pandurilor susţine că Iorga a fost schimbat ca urmare a jocului modest practicat şi nu pentru că a ratat lovitura de pedeapsă: „Iorga şi Matulevicius s-au antrenat pentru 11 metri. A fost neinspirat şi jucătorul, am neinspirat şi eu. Iorga nu este într-o formă bună, nu a intrat în meci şi de asta l-am schimbat. Nu l-am schimbata pentru că a ratat lovitura de pedeapsă“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite