Gorjeanca acuzată de trafic internaţional de droguri trăia într-o locuinţă socială. Camera era pusă la dispoziţia celor care consumau droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au confiscat o cantitate de 90 grame de cannabis
Oamenii legii au confiscat o cantitate de 90 grame de cannabis

O gorjeancă de 57 de ani, care a fost reţinută, ieri, de către oamenii legii pentru trafic internaţional de droguri de risc ducea o viaţă care părea sărăcăcioasă.

 Aceasta trăia într-o locuinţă socială, de unde vindea drogurile, iar consumatorii le puteau chiar încerca. 

Traficanta de droguri a fost arestată preventiv astăzi de către Tribunalul Gorj pe o perioadă de 30 de zile. Anchetatorii au fost uimiţi să constate că ea trăia într-un bloc de locuinţe sociale de la marginea municipiului Târgu Jiu. Percheziţii au fost realizate şi la locuinţa din Târgu Jiu în care trăia.  „Au fost ridicate aproximativ 90 de grame de cannabis, 2 grindere, ce prezintă resturi de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, 4 punguţe din plastic, ce conţin substanţă albă, pulverulentă, cu miros înţepător, o cutie metalică ce conţine o substanţă pulverulentă, maro, cu miros înţepător, o cutie de carton conţinând foiţe pentru confecţionat artizanal ţigări, 2 cântare de mare precizie, 9 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, un hard disk, precum şi 5.500  de lei şi 150 de euro“, au transmis anchetatorii.

Drogurile erau vândute cu sume cuprinse între 50 şi 400 de lei 

Potrivit poliţiştilor, femeia se ocupa cu achiziţionarea drogurilor şi valorificarea acestora de aproximativ doi ani: „Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că femeia, în perioada 2019 – 2021, ar fi procurat diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc, de la diferite persoane. Drogurile ar fi fost porţionate, ambalate şi vândute cu sume cuprinse între 50 de lei şi 400 de lei pe gram către consumatori din judeţul Gorj”, au mai spus reprezentanţii Poliţiei. Femeia este acuzată de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic internaţional de droguri de risc, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consumul de droguri de mare risc. 

Ancheta este desfălurată de lucrători au Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite